KÉZMŰVES UDVAR

Hírek, információk és
újdonságok a kaposújlaki
BBM Kerámia és
Kézműves Udvar
háza tájáról

Ajánló

2008.03.15. 12:41 | KÉZMŰVES UDVAR | Szólj hozzá!

Címkék: kézműves foglalkozás kreatív technikák kézműves szakkör kézműves tábor

BBM KERÁMIA és KÉZMŰVES UDVAR

- Aktív kikapcsolódás és az alkotás öröme -

 

„Minden gyermek művész. A kérdés csak az, hogyan maradjon meg művésznek, mire felnő.”                                                             (Pablo Picasso)

 


Az alkotás vágya mindenkiben ott él -gyermekben és felnőttben egyaránt-, hogy valami szépet, és maradandót hozzon létre.

A BBM KERÁMIA és KÉZMŰVES UDVAR azt a lehetőséget kínálja az érdeklődők számára, hogy a különféle kézműves technikák alapjait megismerhessék, kipróbálhassák, és az itt töltött idő a kikapcsolódást, és az alkotó munka örömét nyújtsa.

KÉZMŰVES BEMUTATÓK, TÁBOROK, FOGLALKOZÁSOK alkalmával ismertetem meg az érdeklődőkkel  a hagyományos és az újabb kézműves technikák fortélyait.
Igazán különleges sikerélményt és örömet nyújt a résztvevőknek a megismert fortélyok alkalmazásával különböző tárgyak létrehozása.
Alkotásait mindenki hazaviheti, amelyek majd később felidézik az elkészítésükkel eltöltött néhány kellemes órát.

Az élményporta Kaposvártól 5 km-re, egy dinamikusan fejlődő 700 lelkes községben, Kaposújlakon található. A helyi védelem alatt álló lakóház melléképületéből került kialakításra a kerámiaműhely, majd később egy újabb bővítéssel a bemutatóhely, amely folyamatosan tovább bővül, szépül.

A BBM KERÁMIA és KÉZMŰVES UDVAR egyedi üveg és kerámia tárgyak bemutatóhelye is. A polcokon sorakoznak a saját készítésű népi- és iparművészeti kerámiák, valamint különleges üvegtárgyak és üvegmozaikképek.



MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁROK!

 

                            Üdvözlettel: 
Balazsiné Balaskó Mária



A bejegyzés trackback címe:

https://kezmuvesudvar.blog.hu/api/trackback/id/tr42401315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása