Főnix példáját követve

2010.03.04. 10:39 | B. Balaskó Mária | Szólj hozzá!

Mint azt a Kézműves Udvar rendszeres látogatói már nyilván észrevették, az oldal az elmúlt hetekben nagy változásokon esett át.

Be kell valljam, hogy az utóbbi időben bizony nem sokat foglalkoztam vele, nem mintha nem történtek volna említésre méltó dolgok, csak ezek megörökítése (egy-két kivételtől eltekintve) valahogy mindig elmaradt.
No, de ami késik, nem múlik..
Elljött az ideje a megújulásnak.
 

Újjászületett a BBM Kerámia és Kézműves Udvar blogja!

Mint a főnix, a gyönyörű vörös-arany tollazatú hím madár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég. A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait egy mirhából készült tojásba, és eltemeti Héliopoliszban, a „nap városában”.
A főnix a feltámadás és az örök élet jelképe
.

Követve a főnix példát, külsőre teljesen ujjászületve, -tartalmában azért megőrizve a régi bejegyzések jó részét-, igyekszem bemutatni a BBM Kerámia és Kézműves Udvar házatájáról szóló aktuális híreket, információkat és újdonságokat.

Ezentúl rendszeresen, minden fontos dologról írok, s így remélem valódi napló lesz e blogból, melyet fellapozva figyelemmel kísérhetők az itt zajló események.

Sőt, jónéhány múlt évi adósságomat is teljesítem, elsőként lásd: Szavak helyett...

Szeretettel invitálok minden kedves régi és új érdeklődőt, hogy látogassa minél gyakrabban a Kézműves Udvar blogját, hisz az oldalt folyamatosan töltöm fel tartalommal, és igyekszem fejleszteni: szebbé, jobbá, hasznosabbá tenni.

S ha az itt látottak felkeltik kiváncsiságát, érdeklődését szívesen látom necsak virtuálisan itt a blogban, hanem  személyesen Kaposújlakon a BBM Kerámia és Kézműves Udvaban!

Üdvözlettel: Balazsiné Balaskó Mária

A bejegyzés trackback címe:

https://kezmuvesudvar.blog.hu/api/trackback/id/tr111805273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása